Produkter for maursyre vwr (5)

Askorbinsyre (Vitamin C/E300)

Askorbinsyre (Vitamin C/E300)

Vitamin C (også kjent som askorbinsyre eller L-askorbinsyre) er ansvarlig for mange metabolske prosesser i kroppen. Den deltar i metabolismen av karbohydrater, proteiner og fett, samt i syntesen av hemoglobin, erytrocytter og visse hormoner. Vitamin C finnes i oksidert eller redusert form som L-askorbinsyre. Den er svært følsom for nedbrytning, hovedsakelig på grunn av lys og varme.
Askorbinsyre (Vitamin C/E300)

Askorbinsyre (Vitamin C/E300)

Vitamin C (også kjent som askorbinsyre eller L-askorbinsyre) er ansvarlig for mange metabolske prosesser i kroppen. Den deltar i metabolismen av karbohydrater, proteiner og fett, samt i syntesen av hemoglobin, røde blodlegemer og bestemte hormoner. Vitamin C finnes i oksidert eller redusert form som L-askorbinsyre. Den er svært utsatt for ødeleggelse, hovedsakelig på grunn av lys og varme.
Sitronsyre

Sitronsyre

Sitronsyre forekommer naturlig i sitrusfrukter, men kan også produseres. Industriell sitronsyre produseres hovedsakelig gjennom fermentering eller kjemisk reaksjon. Den sistnevnte metoden brukes i omtrent 90 % av verdensproduksjonen og innebærer fermentering ved hjelp av enzymer og mikroorganisme-stammer, oftest Aspergillus niger. Sitronsyre har evnen til å stabilisere emulger og forhindrer separasjon av fett. Det ferdige produktet er tilgjengelig i form av pulver eller granulat som vannfri sitronsyre.
Sitronsyre

Sitronsyre

Sitronsyre finnes naturlig i sitrusfrukter, men kan også produseres. Industriell sitronsyre produseres hovedsakelig gjennom fermentering eller kjemisk reaksjon. Denne siste metoden brukes i omtrent 90 % av den globale produksjonen og involverer fermentering med enzymer og mikrobiologiske stammer, oftest Aspergillus niger. Sitronsyre har evnen til å hjelpe med å stabilisere emulgeringer og forhindrer separasjon av fett. Det endelige produktet er tilgjengelig i form av pulver eller granulat som vannfri sitronsyre.
Sur myse (AWP)

Sur myse (AWP)

Surmelkpulver (AWP) er et biprodukt fra produksjon av ost eller sur kasein. Det produseres ved å tørke fersk myse som er hentet fra myke hvite oster. Mikrobiell fermentering reduserer bruken av melk og omdanner laktose til melkesyre. Surmelkpulver brukes hovedsakelig i produksjonen av ricotta og myseost. Det brukes også som ingrediens i mange bearbeidede matvarer, som brød, kjeks, kjøtt, bakverk og ferdigretter. Surmelkpulver finnes også i sjokolade og konfekt. Produktet som tilbys av Foodcom kan også brukes i produksjon av dyrefôr. Det er et populært økonomisk alternativ til søtt mysepulver i fôring av smågriser. Surmelkpulver brukes også i melkefrie alternativer med lav pH.